کتاب و مجله

دانلود کتاب هنر عشق ورزیدن اریک فروم

دانلود کتاب هنر عشق ورزیدن اریک فروم

کتاب هنر عشق ورزیدن یک راهنمای عملی برای شیوهٔ عشق ورزیدن نیست. این کتاب به ما نشان می‌دهد که عشق ورزیدن به کسانی که دوستشان داریم یک هنر والاست. و عاشق می‌تواند هنرمندی چیره‌دست باشد که این اثر هنری را به زیبایی به تصویر می‌کشد. دستیابی به عشق چیزی آسان یا غیرممکن نیست.

کتاب هنر عشق ورزیدن – اریک فروم

کتاب هنر عشق ورزیدن (The art of loving) یکی از کتاب‌های ارزشمند اریک فروم روان‌شناس و روانکاو آمریکایی-آلمانی تبار است که در سال ۱۹۵۶ برای نخستین بار به چاپ رسید. این کتاب در ایران توسط چند تن از مترجمین و انتشارات‌های گوناگون به چاپ رسیده است. از جمله ترجمه‌های این کتاب می‌توان از ترجمهٔ ابوذر کرمی در انتشارات نسل نو اندیش، ترجمهٔ شاپور پشابادی از نوین کتاب، و ترجمهٔ پوری سلطانی در نشر مروارید یاد کرد. این کتاب ارزشمند یکی از پرهوادارترین نگاشته‌های اریک فروم است که هر خواننده‌ای را مجذوب خود می‌نماید. این کتاب با زبانی ساده و شیوا مفهوم عشق و روند عشق‌ورزی برای خواننده توضیح داده شود.

دربارهٔ اریک فروم نویسندهٔ کتاب هنر عشق ورزیدن

اریک فروم روان‌شناس، روانکاو، جامعه‌شناس و نویسندهٔ بلندآوازهٔ آمریکایی-آلمانی است. او در ۲۳ مارس ۱۹۰۰ در فرانکفورت دیده به جهان گشود. وی از برجسته‌ترین فیلسوفان مکتب انسان‌گرایی است. در آثار او ارتباط متقابل روان‌شناسی و جامعه بیان شده است. وی بر این باور بود که با بهره‌گیری از اصول روانکاوی به عنوان درمان مشکلات و بیماری‌های فرهنگی جوامع، راهی برای دستیابی به جامعهٔ معقول و متعادل از نظر روانی خواهیم یافت. او کتاب‌های ارزشمندی در زمینهٔ روانکاوی و جامعه‌شناسی نگاشته است که کتاب گریز از آزادی، رسالت زیگموند فروید و بحران روانکاوی نمونه‌ای از این آثار ارزشمند است. وی در ۱۸ مارس ۱۹۸۰ هنگامی که ۷۹ سال داشت در کانتون تیچینو سوییس درگذشت.

اریک فروم نویسندهٔ کتاب هنر عشق ورزیدن

چکیده‌ای از کتاب هنر عشق ورزیدن

خواندن این کتاب برای کسانی که دنبال یک دستورالعمل ساده برای هنر عشق‌ورزی هستند، تجربه‌ای ناامید کننده خواهد بود. بر عکس، این کتاب می‌خواهد نشان دهد که عشق احساسی نیست که فرد بتواند به آسانی و بدون رسیدن به بلوغ شخصیتی به آن دست یابد. این کتاب می‌خواهد خواننده را متقاعد کند که اگر به طور جدی دنبال رشد و توسعهٔ شخصیت خود نباشند؛ و اگر به منش مولد دست نیابند، همهٔ تلاش‌هایی که صرف رسیدن به عشق می‌کند محکوم به شکست خواهد بود. فردی که ظرفیت عشق‌ورزی به همسایهٔ خود را ندارند و از تواضع، دلیری، ایمان و نظم راستین بی‌بهره است با عشق فردی به رضایت خاطر نمی‌رسد. در فرهنگی که این کیفیت‌ها به ندرت در آن‌ها یافت می‌شود، عشق و رسیدن به توانمندی عشق‌ورزی موفقیتی نادر و دست نیافتنی باقی می‌ماند. هر کسی می‌تواند از خود بپرسد که چند نفر را می‌شناسم که به راستی عاشق باشند؟

توضیحات اریک فروم درباره هنر عشق ورزیدن

عشق‌ورزی دشوار است اما به این معنی نیست که نخواهیم از سختی‌ها و شرایط رسیدن به آن آگاه شویم. من در این کتاب تلاش کردم تا جایی که می‌شود به زبانی ساده و غیر فنی دربارهٔ عشق سخن بگویم تا از پرداختن به پیچیدگی‌های غیر ضروری پرهیز کنم. در همین راستا تلاش کردم اندکی به ادبیات پژوهشی و منابع مرتبط با عشق ارجاع دهم. هدف من این است که از تکرار ایده‌هایی که در آثار پیشین خودم بیان داشته‌ام خودداری کنم اما برای رسیدن به این هدف راه حلی نیافتم که کاملاً رضایت‌بخش باشد. خوانندگانی که با آثار من آشنا باشند به ویژه آن‌ها که گریز از آزادی، انسان برای خود و جامعهٔ سالم را خوانده‌اند. پی می‌برند که بسیاری از افکار درون این کتاب در آثار در گذشتهٔ من بیان شده‌اند. به هر حال هنر عشق ورزیدن به هیچ عنوان تکرار و تلخیص آثار گذشتهٔ من نیست. بسیاری از ایده‌های درون این افکار، پیرامون موضوع هنر عشق‌ورزی متمرکز شده است. بنابراین طبیعی است که برخی از ایده‌های پیشین، رنگ و بویی تازه پیدا کرده باشند و دیدگاه‌های تازه‌ای به دست آمده باشند.

اریک فروم: آن‌که می‌فهمد عشق می‌ورزد

آن‌که هیچ نمی‌داند به هیچ چیز عشق نمی‌ورزد. آن‌که توان انجام دادن هیچ کاری را ندارد چیزی نمی‌فهمد. آن کسی که چیزی نمی‌فهمد بی‌ارزش است. اما آن‌که می‌فهمد عشق هم می‌ورزد. درمی‌یابد، می‌بیند و … لاجرم، هر چه دانش بیش‌تر شود عشق هم بیش‌تر می‌شود… هر که فکر کند همهٔ میوه‌ها، در فصل توت فرنگی می‌رسند از انگور چیزی نمی‌داند.

هنر عشق ورزیدن اریک فروم

مشخصات کتاب هنر عشق ورزیدن اریک فروم

نام: هنر عشق ورزیدن

نویسنده: اریک فروم

مترجم: ابوذر کرمی

انتشارات: نسل نو اندیش

شابک: ۴-۴۱-۶۰۲۶-۹۶۴-۹۷۸

author-avatar

About سوشیانت زوارزاده

من سوشیانت زوارزاده، آقای روان‌شناس، روانکاو و وب سایکولوژیست هستم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *