مشکلات را در اینترنت و با چت کردن حل نکنید
با پیشرفت فناوری، شیوهی ارتباط و گفتوگوی مردم دگرگون شد. امروزه مردم حتی کمتر از تلفن برای گفتوگو بهره میگیرند چه برسد به اینکه بخواهند با هم به صورت حضوری گفتوگو کنند. بیشتر ارتباطات مردم با همدیگر به چت کردن و پیامرسانهای آنلاین اختصاص یافته است. گاهی شرایطی پیش میآید که زمینهساز بروز مشکلات میان افراد میشود. در این نوشته به شما خواهم گفت که چرا نباید مشکلات را با چت کردن حل کرد.
مشکلات را در اینترنت و با چت کردن حل نکنید گفتوگوی حضوری بهتر است.
انسان ساختاری بسیار پیچیده و هوشمندانه دارد. ما در هنگام گفتوگو با دیگران، تنها به سخنان گوش نمیکنیم بلکه حس بینایی ما نیز در گفتوگو نقش دارند. ما واکنشهای جسمانی و زبان بدن گوینده (Body Language) را میبینیم. عملکرد ماهیچهای چهرهی گوینده را پردازش میکنیم و از رفتارهای فرد در هنگام سخن گفتن بازخورد دریافت میکنیم. آنچه میبینیم و بازخوردهایی که دریافت میکنیم به درک بهتر چیزی که میشنویم میانجامد. هنگامی که گوینده را نبینیم ارتباط و درک ما از موضوعی که میشنویم کاهش مییابد. چیزی که در چت کردن هم پیش میآید همین است.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هنگام چت کردن با همسر یا دوستتان دچار سوتفاهم شوید. شاید پیامی را دریافت کنید و احساس کنید این پیام با حس خشم نوشته شده است. یا از پیام، خشمگین بودن نویسنده را احساس کنید. شاید با خواندن پیامی احساس کنید که نویسندهی آن در هنگام نوشتن آن احساسی مانند اندوه، خشم، بیحوصلگی یا بیتفاوتی داشته باشد ولی ممکن است شما دچار گمراهی شده باشید.
این حس گمراهی به این دلیل است که با خواندن واژهها نتوانستید به درستی احساس نویسنده را درک کنیم. در چنین شرایطی که حتی نمیتوانیم صدای فرد را بشنویم چه رسد به اینکه او را ببینیم؛ نمیتوانیم به داوری دست بزنیم. اگر با همسر، دوست یا همکارتان در اینترنت با مشکلی روبهرو شدید این مشکل را در اینترنت و با چت کردن حل نکنید. چون ممکن است دچار سو تفاهم شوید و مسئلهای بسیار کوچک، زمینهساز مشکلی بزرگ شود. به یاد بسپارید گفتوگوی حضوری و رو در رو بهترین روش برای حل مشکلات است.