اخبار روانشناسی, سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۷

تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۷

همان‌گونه که می‌دانید تعرفه روان‌درمانی و جلسه روان‌شناسی و مشاوره، سالانه از سوی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تعیین می‌شود. شوربختانه تعرفه سال 1397 با تاخیر در خرداد امسال تعیین شد. این تعرفه نشان‌دهنده‌ی این است که مردم در برابر خدمات روان‌شناسی و مشاوره‌ای که دریافت می‌کنند؛ چه مقدار هزینه می‌کنند. روان‌شناسان و مشاوران عزیز باید بر پایه‌ی اصول اخلاقی رفتار کنند و از مراجع، بیش از آن‌چه از سوی سازمان نظام روان‌شناسی تعیین شده پولی دریافت نکنند. یادآور می‌شوم این هزینه‌ها برای جلسات حضوری است و هزینه‌ی جلسه‌های مشاوره‌ی آنلاین و خدمات روان‌شناسی آنلاین را در برنمی‌گیرد.

تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال 1397، هزینه خدمات روان‌شناس و مشاور

تعرفه‌ی جلسات روان‌درمانی و مشاوره در سال ۱۳۹۷ نسبت به تعرفه سال 96 و  تعرفه سال ۹۵ تغییر چندانی نداشته است. تعرفه‌های نوشته شده برای یک جسله خدمات روان‌شناسی و مشاوره است. هر جلسه روان درمانی و مشاوره ۴۵ دقیقه است. قیمت‌های نوشته شده به ریال است. برای آگاهی بیش‌تر و فرستادن پیشنهاد و انتقادات با ایمیل سازمان نظام روان‌شناسی، info@pcoiran.ir نامه‌نگاری کنید.

تعرفه سال ۱۳۹۸ اعلام شد.

کارشناسی ارشد

(غیر هیات علمی)

کارشناسی ارشد

مربی

دکتری

(غیر هیات علمی)

دکتری

استادیار

دکتری

دانشیار

دکتری

استاد

تهران  600/000  684/000  876/000  1/044/000  1/200/000 1/380/000
مراکز استان  516/000  600/000  684/000  876/000  1/044/000 1/200/000
سایر شهرستان ها  432/000  516/000  612/000  684/000  876/000  1/044/000
author-avatar

About سوشیانت زوارزاده

من سوشیانت زوارزاده، آقای روان‌شناس، روانکاو و وب سایکولوژیست هستم.

76 thoughts on “تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۷

  1. مهديه گفت:

    سلام ، من امروز قيمت گرفتم نيم ساعت مشاوره روانپزشك ١٢٠ هزار تومان ، يعني اين جناب دكتر روزي ٨ ساعت كار كنند و ١٦ تا مريض ببينند روزانه حدود ٢ ميليون تومان و ماهيانه حداقل ٥٠ ميليون درآمد داره. اين چه تعرفه اي هست كه همچين حقوق نجومي رو ايجاد ميكنه؟ مگه چه خدمتي ارائه ميدن؟ هيچ تناسبي بين درآمدشون با خدمتي كه ارائه ميدن نيست. حالا شما بگو روانكاوي همانند سلامت جسم مهمه ولي آخه رو چه حسابي اين نرخ رو گذاشتند. پس ساير متخصصين رشته هاي پزشكي هم بايد همين نرخ رو بگيرند چون فكرنميكنم مشقت بيشتري در تحصيل از ساير متخصصين كشيده باشند ولي تعرفه بقيه تخصصها خيلي كمتر و منطقي هست.
    تازه … هيچ تضميني هم براي درمان روح و روان نميدن.
    خلاصه كه فقط ميشه به خدا پناه برد?

    1. برای جلوگیری از همین قیمت‌های غیرمنطقی و نجومی تعرفه هر سال رو در سایت آقای روان‌شناس می‌نویسم

  2. امین گفت:

    ما اگه پول داشتیم انقدر روح و روانمون بد نبود

    اگه انقدر پول داشتم که اصن روحیم عالی بود….نرخ ویزیت انقدر برام زیاد هستش که ترجیح میدم برم رو به روی آیینه با خودم حرف بزنم….

  3. مریم گفت:

    من از دکتر بهنام اومدی وقت می‌خواستم گفتن ساعتی ۵۰۰ هزار تومان. اینطوری واقعا آدم نمی‌تواند درمان را پیگیری کند. مسئله روان‌پزشکی و روان‌شناسی که با یک یا دوبار مراجعه تمام نمی‌شود. کجا باید این مسئله را پیگیری کرد؟

    1. چنین چیزی بر پایه‌ی تعرفه نیست و باید به بازرسی سازمان شکایت کنید. بله فرآیند روان‌درمانی ماه‌ها زمان نیاز داره

  4. جاودانی گفت:

    هزینه مشاوره ازدواج بعده کدام طرف میباشد باتشکر

  5. مجید گفت:

    همسر من هیئت علمی دانشگاس و بحقش که قانون براش تعیین کرده راضیه یعنی همون تعرفه های مشخص شده مثلا ۶۰ هزارتومن بدون هیچ هزینه ی اضافه دریافت میکنه..وحتی غیراز همسرم پزشکهای دیگه ایی رو هم میشناسم که مقید به قانون اجتماعی هستن نه فردی و دلخواه
    ۹۹٪پزشکهای ایران برای جیب مردم کیسه مبدوزن
    چون مبدونن سلامتی براشون مهمه میگه پول باید بده
    ولی حیف که رسالت پزشکیشون فراموششون شده و هدف خالی کردن جیب مردمه
    اگر دکتر خداشناس باشه و به حقی که قانون براش تعیین کرده راضی باشه این همه نارضایتی بوجود نمیاد وقتی از قانون سرپیچی بشه یعنی دزدی..فساد ویاهرچیز دیگه..
    ضمن اینکه چقدر مریض دعاگوی پزشک میشه
    و قطعا افرادی هستن که همین پولهای بیحساب رو از جیب پزشک محترمانه تر تیغ میزنن
    دنیا محل داد و ستده
    ویل للمطففین

  6. Sadegh گفت:

    والله هزینه ها یه جوریه که آدم بدتر دوچار اختلال روانی میشه

  7. رضا گفت:

    برای درمان اختلالات افسردگی و اضطراب باید پیش چه دکتری بریم؟؟ روانشناس یا متخصص مغز اعصاب. من یکسال هست از افسردگی رنج میبرم. شغلم هم کارگری هست
    با این هزینه های ویزیت دیگه امیدی به درمان نیست. کاش خداوند خودش نظری به بندهای ضعیفش بندازه

    1. سعید گفت:

      منم مثل شما افسردگی دارم . میتونید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنید .

      1. م جمشیدنژاد گفت:

        سلام برادر عزیزم
        لطفا برای حل مسئله خود به روانشناس یا مشاور مراجعه کنید در صورت نیاز خود این عزیزان بسته به نیاز به دارودرمانی و یا خیلی حاد بودن افسردگیتان شما رو نزد روانپزشک ارجاع خواهند داد ولی در کل چون اکثر مشکلات این چنینی ما مربوط به شناخت کیفیت رفتار و روابط ، باورها ،شرایط زندگی، و غیره می باشد نه به دلیل فرضا آسیب های مغزی درست این هست که به روانشناس مراجعه گردد.?

  8. نرگس گفت:

    با سلام، جناب اقای زوارزاده من با اینکه میفرمایید رواندرمانی به اندازه ی درمان های جسمانی مهم هست موافقم و قطعا روح و روان سالم لازمه ی جامعه ی شاده، اما اینکه میفرمایید مردم حاضر نیستن برای سلامت روحشون مثل سلامت جسمانی خرج کنن، من با دفترچه بیمه هر اقدامی حاضرم برای سلامت روحم بکنم. انتقاد دارم از شما و جامعه ی روانشناس ها که چرا پیگیر بیمه کردن این جلسات نزد نظام روانشناسی نیستین، قطعا اگر اقدامات لازم از سمت شما که کارشناسان این مبحث هستید انجام میشد تفاوتی ایجاد شده بود. خدمات بهزیستی کافی نیست. ممنون از شما و پاسخگوییتون?

    1. خدمات بیمه پایه و تکمیلی خدمات روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۵ به تصویب مجلس رسید. من یک روان‌شناس هستم و به تنهایی نمی‌تونم چنین کاری رو پیگیری و به انجام برسونم این موضوع رو سازمان نظام روان‌شناسی پیگیری کرده و هم‌چنان در حال پیگیریه. خدمات بهزیستی کافی نیست برای همین ما در گروه آقای روان‌شناس خدمات ارزان و حتی رایگان آنلاین رو به عزیزان ارائه می‌کنیم.

  9. نسترن گفت:

    دیروز با حال خراب و بعد از تحقیق اینترنتی بع مطب پروفسور! کامران عدلی در جردن مراجعه کردم و با حال خراب تر برگشتم. منشی دکتر کامران عدلی نه ادب داره نه فرهنگ و حتی اطلاعات درستی هم بلد نبود پشت تلفن بده. من شفاف پرسیدم هزینه ی مشاوره و روانکاوی چقدره گفتن جلسه ای دویست تومن. پرسیدم برای چقدر زمان؟ جواب دادن هر جلسه ممکنه دو دقیقه باشه یا دو ساعت بستگی به تشخیص دکتر. و من گفتم پس همون دویست ثابته با تعحب؟ گفتن بله. بعد فهمیدم اینطور نیست! وتنها برای نیم ساعت دویست تومنه و این رو پشت تلفن مطرح نمیکنند. سیستم وقت دهی هم ندارن و هر کی زنگ بزنه میگن بیا الان در حالیکه جای نشستن نبود و من بعد از دو ساعت معطلی وقتی دیدم حداقل دو ساعت دیگه ممکنه طول بکشه برگشتم. و شاهد بودم که از بیماری بدلیل بیشتر شدن از نیم ساعت ۴۵۰ تومن ویزیت گرفتند و بنده خدا شوکه شد! مطب ایشون مثل بنگاه معاملاتیه,کثیف و بد چیدمان و شلخته وار و تهوع آور… حداقل فصای درخور یک مطب رو نداره اونم با یک منشی بی فرهنگ…متاسفم که هیچ استانداردی وجود نداره و جامعه ی پزشکی ما دارن به کاسب جماعت تبدیل میشن

  10. محسن گفت:

    من برای مشکل رفتاری پسرم ۵ جلسه پیش دکتر حسن زاده به دانشکده روان شناسی دانشگاه تهران رفتم کارش عالی بود مشکل پسرم کاملا برطرف شدو فقط جلسه ای ۹۰ هزارتومن به کلینیک دانشکده دادم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *