اخبار روانشناسی, سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۸

تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۸

همان‌گونه که می‌دانید تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره، سالانه از سوی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تعیین می‌شود. در دویست و ششمین جلسه‌ی شورای مرکزی سازمان که در روز ۱۹ فروردین برگزار شد با توجه به تعرفه‌های سال  گذشته تعرفه جلسه مشاوره سال ۱۳۹۸ تعیین گردید. سال گذشته اعلام تعرفه‌ها با تاخیر در خرداد ماه اعلام شد و ناخشنودی مردم و روان‌شناسان را به همراه داشت. این برنامه‌ریزی به هنگام و درست یکی از ویژگی‌هایی است که با روی کار آمدن رئیس جدید سازمان نظام روان‌شناسی آقای دکتر حاتمی رخ داده است. تعرفه‌های تعیین شده از سوی سازمان نشان‌دهنده‌ی این است که مردم در برابر خدمات روان‌شناسی و مشاوره‌ای که دریافت می‌کنند؛ چه مقدار هزینه می‌کنند. روان‌شناسان و مشاوران عزیز باید بر پایه‌ی اصول اخلاقی رفتار کنند و از مراجع، بیش از آن‌چه از سوی سازمان نظام روان‌شناسی تعیین شده پولی دریافت نکنند. یادآور می‌شوم این هزینه‌ها برای جلسات حضوری است و هزینه‌ی جلسه‌های مشاوره‌ی آنلاین و خدمات روان‌شناسی آنلاین را در برنمی‌گیرد.

تعرفه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۸، هزینه خدمات روان‌شناس و مشاور

تعرفه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۸ نسبت به تعرفه سال 97 ، ۲۰ درصد افزایش یافته است. تعرفه‌های نوشته شده برای یک جسله خدمات روان‌شناسی و مشاوره است. هر جلسه روان درمانی و مشاوره ۴۵ دقیقه است. قیمت‌های نوشته شده به ریال است. برای آگاهی بیش‌تر و فرستادن پیشنهاد و انتقادات با ایمیل سازمان نظام روان‌شناسی، info@pcoiran.ir نامه‌نگاری کنید.

پیشنهاد ویژه: در گروه آقای روان‌شناس بخشی برای مشاوره آنلاین با هزینهٔ پایین راه‌اندازی شده است ما آمادهٔ پاسخگویی به شما عزیزان هستیم.

 

 

کارشناسی ارشد

(غیر هیات علمی)

کارشناسی ارشد

مربی

دکتری

(غیر هیات علمی)

دکتری

استادیار

دکتری

دانشیار

دکتری

استاد

تهران  720/000 820/000  1/050/000 1/250/000  1/440/000 1/650/000
مراکز استان  620/000 720/000  820/000 1/050/000 1/250/000 1/440/000
سایر شهرستان ها  520/000  620/000  820/000 820/000  1/050/000 1/250/000
author-avatar

About سوشیانت زوارزاده

من سوشیانت زوارزاده، آقای روان‌شناس، روانکاو و وب سایکولوژیست هستم.

112 thoughts on “تعرفه جلسه روان‌شناسی و مشاوره در سال ۱۳۹۸

  1. امین گفت:

    یه سوال.من میخوام رشته ی روانشناسی بخونم ایا بازار کار داره

  2. علی عابدینی گفت:

    با عرض سلام و ادب به همه ی عزیزان
    بنده کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی هستم و عضو سایت هم نیستم فقط چون نظرات متنوع را میخوندم خواستم نظرم رو بگم . اینکه روانشناسی مبلغی رو بیش از تعرفه اعلامی بگیره تخلف هست و به عنوان یک روانشناس باید خدمتتون عرض کنم که اتفاقا یکی از چیزهایی که من روانشناس به مراجعم آموزش میدم تکنیک های نه گفتن هست پس در وهله ی اول باید به روانشناسی که مبلغ رو بیشتر میخواد بگم نه به همین راحتی و در وهله ی دوم آموزش گرفتن حق خودم از روانشناسی است که مبلغ بیشتری از من طلب کرده و اون هم خیلی آسون هست شما بابت مبلغی که از دستگاه کارتخوان میپردازید رسید میگیرید و همین رسید مدرک شماست برای احقاق حقتون که اونهم مونده به شخصیت شما که آدم پیگیری هستید یا نه .
    در مورد تعدا بالای جلسات درمان استاد عزیز آقای زوارزاده فرمودند و اون هم این هست که مشکلی که برای بنده پیش آمده یک روزه نبوده که با یک یا 2 جلسه قابل حل باشه پس به نسبت نوع مشکل، روانشناس با مراجع برسر تعداد جلسات درمان به توافق می رسند و سوال بعدی اینکه چرا مدت جلسات 30 یا 45 دقیقه هست این مدت زمان استانداردی هست که در دنیا تاکید میشه چرا که یک روانشناس در این بازه زمانی میتونه کارآیی مفید( گوش دادن ) داشته باشه جنس کاره روانشناسی با پزشکان بسیار متفاوته و اگر خودتون رو یک لحظه جای روانشناس بگزارید که باید با دقت همش به مشکلات گوش بده خب انصافا بسیار سخت هست .
    اما نکته آخر اینکه اگر تعداد نفراتی که یک روانشناس در یک روز میتونه ویزیت کنه در مبلغ پرداختی مراجعان ضرب کنیم یک مبلغی بدست میاد ( هر 45 دقیقه یک مراجع و به طور متوسط در یک روز 6 نفر چرا که یک انسان مگه چقدر کشش داره برای گوش دادن به مشکلات و اگه بیش از این باشه حتما خود روانشناس هم به مشکل میخوره ) که اگر از این مبلغ هزینه حقوق منشی + کرایه مطب ( مانده در کجای تهران باشه ) + هزینه های جاری مثل آب و برق و گاز و تلفن و …. رو کم کنیم چیزی تهش نمیمونه و اگر مقایسه کنیم با یک پزشک حتی عمومی که تعداد خیلی خیلی بیشتری رو ویزیت میکنه و خدمات بیمه ای هم به کمک دکتر و بیمار میاد و در صورت مقایسه واقعا درآمد روانشناس بسیار بسیار پایین تره . در صورتی که روانشناس واقعا به جز دانش و تخصص باید از روح و روان خودش هم هزینه کنه .
    من هم با شما موافق هستم که این هزینه ها در قبال حقوق عامه مردم بالاست و فرضا کسی که الان مشکل داره ولی هزینه رو نداره چه باید بکنه شماره تماس اورژانس اجتماعی 123 و همچنین مراکز مشاوره و کلینیکهای مشاوره ارگانهای دولتی هم با هزینه بسیار اندک میتونه به ما کمک کنه.
    شاد فکر کنید تا شاد باشید . با تشکر

  3. معصومه گفت:

    سلام می خواستم بدونمجلسات روانکاوی چه قدر طول می کشه وهفته ای چند جلسه هست راستی من روانشاس خودم که دکتری داره ازم ساعتی 90 می گیره

    1. هر جلسه استاندارد ۴۵ دقیقه زمان داره

  4. علی گفت:

    من در روستایی نزدیک بابل زندگی میکنم و ترنسکشوال بوده و دارای اختلال اضطراب ، وسواس ، کنترل خشم ، افسردگی و اختلال جنسی نیز می باشم و در بابل که هر جا پرسیدم روانشناس و روانپزشک آشنا و مجرب در همه این مسائل رو ندارن و گفتن برو تهران ، در تهران هم پیش دو دکتر واحدی و مهرابی رفتم و اصلا اونقدر دانش ندارن و خوب نیستن و هزینه های بالای سیصد چهارصد تومان ساعتی دریافت میکنن و برای بنده که از شهرستان باید بیام نه توانایی مالی و خستگیش رو ندارم .کسی پیشنهادی داره ؟

    1. فهرست روان‌شناسان شهر خودتون رو از این‌جا ببینید

  5. معصومه گفت:

    سلام می خواستم بدونم آیا روانشناسان حتما باید روانکاوی شوند تا بتوانند به درمان مراجعه بپردازند لطفا توضیح دهید

    1. نه نیاز نیست که حتما روانکاوی بشن

  6. رز گفت:

    سلام اگه کسی در لیسانس مشاوره خونده باشه ودر فوق روانشناسی بالینی آیا می تونه مشغول به کار در رشته بالینی شود

  7. رز گفت:

    سلام مجدد به آقای روانشناس طبق جوابی که دادید این سوال رامی پرسم مگه برای وارد شدن به کار در رشته روانشناسی ومشاوره خانواده مگر نباید حتما دومقطع مورد نظر پشت سرهم آن رشته رابخوانیم برای مثال برای کار در رشته روانشناسی بالینی مگر این نیست که لیسانس وفوق روانشناسی بخوانیم وبرای مشاوره خانواده لیسانس وفوق باید مشاوره خانواده باشه ویه سوال دیگه روانشناسی بالینی بهتره یا مشاوره خانواده

    1. قانون سازمان نظام روان‌شناسی میگه دو مقطع باید در زمینه روان‌شناسی و مشاوره باشه. لزوما قرار نیست همسان باشه. در مورد پرسش دوم هم بستگی به گرایش و علاقه خودتون داره

  8. مریم گفت:

    سلام می خواستم بدونم کسی که روانشناسی می خونه چه قدر این رشته باعث میشه تا اون فرد آدم با اخلاق ودارای سلامت روان بشه آخه من امسال کنکور دارم می خوام بدونم اگه روانشناسی بخونم می تونم آدم بهتری باشم چون روانشناس رسالت بزرگیه واول خودت باید خوب باشی وسوال دیگر روانشناسی بالینی بهتر است یا مشاوره خانواده

  9. مریم گفت:

    سلام .
    چند سال پیش روانشناس میرم که دکترای روانشناسی دارند و جلسه درمان من ۴۵ دقیقه مشاوره ۳۰ دقیقه هیپنوتیزم هست قبلن با جلسه مشاوره حساب میشد سال ۹۸ هیپنوتیزم و جدا کردن و گفتن وزارت بهداشت گفته هیپنوتیزم باید هزینه اش جدا باشه ،تعرفه ای جدا از زمان‌مشاوره برای هیپنوتیزم هست؟مبلغ و میفرمایید؟

    1. هزینهٔ جلسهٔ هیپنوتیزم متفاوت نیست

      1. مریم گفت:

        چه طور میتونم گزارش بدم؟
        تاثیر داره؟
        چون قبلن جز جلسه مشاوره و درمان بود الان یه عنوان هم باز کردن به عنوان دبل هیپنوتیزم که مشاوره انرژی دو برابر میزاره و در ۳۰ دقیقه هزینه ۲ هیپنوتیزم و دریافت کردن.
        مشاوره تاثیر داره خدایی اما خانواده هم شک کردن نسبت هزینه، میگن این‌ چه روش پول جمع کردنه؟ من موندم این وسط

  10. محمد گفت:

    سلام.من یک گارگر اهل مشهد ولی مقیم سمنان هستم .نمیدونم چرا چند وقته مدام احساس پوچی میکنم انگار برای هیچکس مهم نیستم باور کنید چند بار خودکشی به سرم زده مدام ارزوی مرگ میکنم خیلی زود ناراحت میشم حتی چند بار هم تریاک مصرف کردم تا اروم بسم اصلا دوست ندارم با کسی رفت و امد کنم.از همه بدتر چون کارگر روز مزد هستم باور کنید هزینه ویزیت دکتر ندارم چه برسه به دارو. واقعا نمیدونم چکار کنم همسرم هم کلافه کردم.

    1. از خدمات مشاوره تلفنی بهزیستس استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *